Efterårs Party '99

Fredag den 22. oktober åbnede FUP dørene for det længe ventede Eftårsparty '99.

Vi var atter samlet i selskabslokalerne i Ådalsparken, modsat Sommerparty '98 hvor vi var tvunget i nogle mindre lokaler. Nogle savner måske en party rapport fra Vinterparty '99, men den fik vi desværre aldrig lavet. Mest fordi vi ikke havde nogle gode billeder at vise derfra.

Vi havde den udsøgte fornøjelse at se folk fra det meste af Danmark, både gamle og nye FUP medlemmer og heldigvis en masse nye ansigter. Vi kunne blære os med ikke færre end 16 besøgende alt i alt, hvilket må siges at være meget flot. Vi (Thomas og Peter) vil gerne have lov at takke de medvirkende for deres god humør og fordi de havde lyst til at besøge vores party...

Hullubullu... Lotte hvor er du henne?


"The Matrix has you"
FUP kunne atter præsentere laserdisc room med de nyeste titler. Det vil sige vi havde selvfølgelig storskærm ligesom sidst, men denne gang havde vi også Dolby Digital surround system og DVD, hvilket resulterede i at vi lørdag eftermiddag viste "The Matrix" for fulde gardiner. Med Dolby Digital var der lagt op til det helt store, men storskærmen satte naturligvis prikken over i'et. Allerede lørdag morgen kultede vi alle sammen med "Bjergkøbing Grandprix" på storskærmen, virkelig KULT!

Alle med computere indfandt sig allerede om fredagen, så fredag aften var lokalet tæt pakket med masser af Amiga'er. Vi havde alle maskiner koblet op i et netværk. Til formålet havde vores Æresmedlem Kim Gluud medbragt en Amiga 600 udstyret med et PCMCIA netkort der fungerede som Envoy server. Med en 7 MHz 68000, 1 MB og diskette drev fungerede den både som realm server og gateway imellem Amilink og Ethernetværket. Men mere skal der vel ikke til på et Amiga netværk :)
Næsten alle havde rigtigt ethernetkort i deres Amiga'er, hvad enten det var zorro kort eller PCMCIA kort i A1200'eren. Kun 2 måtte nøjes med Amilink, men mon ikke de også har købt netkort til NÆSTE gang???

Det kan man også bruge en A4000T til...


STORfod??
Da det gik op for os at Quake slet ikke kunne køre som dedicated server på 68k versionen (Hvor er det LATTERLIGT, ClickBOOM!!!), måtte vi jo ty til andre midler. Hvilke? Jo, til formålet havde vi anbragt en PII-450 Pc som ikke lavede andet end Quake serving. Slave maskine må man vel betegne det som, og kan man bruge sådanne til andet? Nej, og kun nød lærer en nøgen kat at spinne...

Uhm...

Anyways, vi havde vores Quake dyster, og for dem der ikke allerede ved det _ER_ Quake altså ret så sjovt i multiplayer. Og med Team Fortress som ekstra oktan i benzinen var der jo lagt op til de helt store hold dyster.

Vi fik også tid til lidt klassisk Sensible Soccer og MasterBlaster på storskærmen, verdens bedste fodboldspil bliver bestemt ikke ringere af Surround og 200" storskærm.

TP97 - Anyone???


CD'ere? Hvilke CD'ere??
Selvfølgelig blev der også tid til at vise de nyeste programmer frem, tid til at hjælpe hinanden med opsætning. Nogle rodede med Linux på deres PowerPC kort. Andre forsøgte at installere MacOS på MAC emuleringen, andre igen benyttede sig af netværket og kopierede både billeder, "lydklip" og filarkiver fra de andres maskiner.

En enkelt gang brød netværket sammen, men med en målrettet indsats fandt man hurtigt ud af en defekt hub resulterede i et dødt netværk. Ny hub på netværket og vi var på igen.

Dele? Nej, det er min Magnum...

Alt i alt var det 3 sjove og spændende dage, og alle som besøgte os havde en god oplevelse med hjem i tasken. Vi vil hermed opfordre til at vi ses igen til NÆSTE FUP party.Med venlig hilsen: Thomas Graff Thøger og J. Peter Jensen


Sidst opdateret: 06/11-1999
Home