Sommer Party '98Weekenden d. 7.-9. august holdt FUP deres sommer party. Igen en bragende succes og alle der var med syntes godt om arrangementet.

småt med plads
Pladsen blev trang - men vi kunne være der.
Allerede fredag opstod de første pladsproblemer, lokalet husede færre Amiga freaks end beregnet, men da alle rykkede en smule sammen lykkedes det at presse den sidste ind. Dermed ikke sagt at vi ikke kunne have været flere, vi havde bare været nødsaget til at udvide ud af lokalet - måske enda helt ud i køkkenet :)
Vi havde fået en speciel netværksguru til at komme (Tak til ShAKy), og han sørgede for at sætte Envoy op på den specielt til formålet afsatte Amiga 1230, med ikke mindre end 8,4gb HD. Derfra kørte vi Ethernetværk til alle dem der havde netkort og Amilink netværk til de stakler uden netkort. Dermed kunne vi alle hente filer fra hinanden, og dette blev udnyttet i rigt omfang.
Amiga serveren
"Vores" server - med ejermand
Mig, fotograferes?
Hvorfor skal jeg fotograferes???
Fredag nat forløb med netværksopsætning, de første spæde Quake dueller og en VILD kopiering af Mp3 musik filer. Flere havde brændere med, så nogle var gået igang med at samle data og organisere til at få brændt data cd'ere. Andre igen brugt noget af natten til at pakke endnu flere mp3 filer, Monrad&Rislund regler for vildt.
Først henunder lørdag morgen faldt de første fra af træthed, men allerede over middag var alle klar igen til en ny hård dag. Lørdag eftermiddag var stille, flere og flere fik øjnene op for den nye mp3 player TMLG (Med support for skins) programmeret af danske Draco. Mp3'erne svirrede i luften, da de fleste maskiner var hurtige nok til at decode i blæret stil.
Lørdag aften kom hurtigt, nogle faldt tidligt fra, mens kun de mest sejlivede holdt hele natten ud.
Søndag gav ingen overraskelser, der kom godt gang i cd brændingen for dem der havde organiseret data. Den store Quake finale oprandt hvor så mange som muligt udkæmpede en duel på liv og død. Omend der ikke var en desideret vinder, må man sige at det ærede FUP medlem Chris Andreasen må stå for flest kills i Quake, tillykke til ham :)
Quake mester???
FUPs formodede Quake mester.

Desværre kom søndag eftermiddag og dermed partiets slutning alt for hurtig, men man kan jo ikke blive ved...

Alt i alt var det et KANON party, vi (FUPs formænd) vil gerne have lov til at sige tak til dem der havde lyst til at komme, det var rigtig hyggeligt!

Det er svært at beskrive partiet i detaljer og især den suveræne stemning volder problemer, der kan kun siges 1 ting: PRØV DET!

Vi er allerede gået i gang med at arrangere det næste FUP party som vil blive endnu større og bedre, følg med her på siden og få af vide hvornår DET sker!


Mvh. FUP - Foreningen til Udryddelse af Pc'ere. Thomas G. Thøger og J. Peter Jensen.Sidst opdateret: 23/8
Home