FUP muh party 2003


I starten af november var det igen tid for FUP'erne at mødes. Det er næsten ved at blive tradition - der går ihvertfald ikke mange måneder efter man har arrangeret et party, før medlemmerne råber om et nyt :)


ORMEGÅÅRD!!
Men vi mødtes ihvertfald i Vanløse under det der i folkemunde er kendt som "The Morsøplace". Her har man et glimrende sted til at holde party med alle de fornødne faciliteter. Med indbygget netværk og ADSL forbindelse og masser af nærliggende spisesteder er det et ideelt sted at holde party.

Argh på sporet...
Traditionen byder også på en Master Blaster turnering på storskærm. Det krævede godt nok kamp til stregen, men det lykkedes tilbagevendende mester Pede at vinde igen.

First blood!
Worms blev hevet frem fra HD'en og spillet flere grupper imellem. Der er nu alligevel noget tilfredsstillende ved at slå sin modstander orm ihjel med et får (!).

Now where did I put...
Denne gang blev vi forskånet for fulde folk der lige skulle se hvad vi lavede, men dermed ikke sagt at vi ikke fik besøg. For et Amiga party trækker næsten ALTID nysgerrige folk til, der bare lige skal kigge og høre hvad man laver.

"Op! Op! ... Nej, ned!"
Ellers gik der også tid med at forsøge at afhjælpe problemer hos dem der havde det. En Commodore 1960 fik nyt signal kabel og en PPC A4000 fik ny Picasso96 installation. Hvad gør man iøvrigt når man sidder med en maskine der ikke lige kan vise Early Startup i en kneben situation? Man trækker et 10 meter video kabel over til en af dem der har en PAL skærm og "fjernstyrer" mus og tastatur ved at råbe til hinanden igennem lokalet. Det var nemmere end at flytte skærmen...
Kunne være man skulle tage en ekstra PAL skærm med næste gang.

Discount?
Der var et par practical jokes med en Pegasos der blev pakket ind i Netto poser, ligesom en anden fik ændret sin startup-sequence til at indeholde en masse ordskvalder om en Windows2003 Server installation. Jaeh, man skal passe på sin Amiga til et FUP party :) Men alt foregår naturligvis i god ro og orden, og man kan sagtens hjælpe hinanden med at afmontere Netto poserne igen (Der var altså mange...).

Alt i alt var det endnu en hyggelig FUP weekend med Amiga på dagsordenen. Vi vil gerne sige tak for denne gang og byde gengangere og nye besøgende velkommen til næste FUP party inden for den nærmeste fremtid...

MUH!


Pede og Thomas, Foreningen til Udryddelse af Pc'ere.

Home