Følgende er opsnappet af agent x86:TOPHEMMELIGT MICROSOFT DOKUMENT!

Til Bill Gates.

Prioritet: HØJ!

Party rapport Winter Amiga Congress 2001.


Formål: Infiltrering af gruppen FUP for at skabe overblik over arrangementet og konstatering hvorvidt FUP er en trussel mod PC'ere eller ej.

Amiga'er
Maskinparken - imponerende, ikke sandt?
Lokation: Festlokale på Hvidovre Hospitals Kollegium i København.

Arrangører: Gruppen FUP (Foreningen til Udryddelse af Pc'ere) og Sumpen. Kontaktpersoner Pede og Argh.

Antal tilstedeværende: Mellem 15 og 25 Amiga freaks.

Tidsforbrug: De første gæster ankom allerede fredag lidt efter 12, og tog først hjem søndag aften efter 18, hvilket giver et sammenlagt forbrug på over 50 timer foran deres Amiga'er.

A4000T
Det er den der A4000T igen, hvad SKAL Martin med den?
Hardware til stede: Mange forskellige Amiga'er, A4000'ere, A1200'ere, A500'ere og en A1000. En A600 kørte som server på netværket til fildeling (68000 cpu på 7,14 MHz og 1 mb ram!). Envidere brugtes alm. standard internet forbindelse via kollegiets netværk og en lånt switch! Ydermere var der opstillet anlæg med dvd asfpiller samt en multimedia projektor der bl.a. blev brugt til et spil kaldet Master Blaster (Foruroligende godt gameplay, tilsyneladende meget addiktivt!).

Software til stede: Amiga OS i versioner fra 1.1 til 3.9. Mange forskellige server/klient aplikationer med formål til at drive webcam, ftp serving samt fildelingssystemet Envoy. Envidere blev der brugt mange forskellige kreative aplikationer til programmering, musik, grafik og de mere simple underholdnings programmer som spil, syntetisk tale og demoer. Flere demoer blev vist af personen Darkhawk der lå inde med en større database af disse underholdnings multimedia programmer.

Personer til stede: Amiga freaks samlet fra det danske ganske land. Besøgende så fjernt som fra Aalborg, alle hilst velkomne i et unikt sammenhold blandt disse freaks.

Syvsover
Godmorgen, sovet godt?
Andre forsøg på infiltration: En linux nørd der blamerede sig med at påstå at en A500 var den eneste rigtige Amiga, og at Amiga 1000 som var den første Amiga produceret ikke var en rigtig Amiga. Envidere forsøgte en af kollegiets kvindelige beboere at infiltrere mødet på et svagt tidspunkt kl. ca. 4 fredag nat. Med råb om hvad man laver med computere på dette tidspunkt samt forsøg på at lokke folk til alkohol opholdte kvinden sig i festlokalet i næsten 15 min. Desværre måtte hun opgive sit forehavende da disse Amiga freaks var langt mere optaget af de kvaliteter der er ved Amiga'en.

Overhørte samtaler: Mange forskellige diskusioner fandt sted ved mødet, man talte om hardware, problemer med specifikke former for hardware og software, unikke fordele ved andre typer hardware og software, en fremtidsvision om en såkaldt AmigaOne der efter sigende skulle være helt fantastisk. Envidere gik et sært kampråb igen: "Never give up, never surrender!"

Kig godt efter
Der er noget på den skærm, der virker paralyserende.

A1200 desktop
Tænk, findes der virkelig A1200'ere der er samlet i et standardkabinet?
Indtryk: Disse FUP'ere er et unikt folkefærd der kan forsamles uanset om man kender hinanden eller ej med kun et formål: Samvær med deres Amiga'er. Disse mennesker er utroligt glade, hjælper gerne med problemer og morer sig gerne over simple ting som f.eks Windows og Linux. Disse mennesker er utroligt bevidste omkring Amiga'ens formidable egenskaber og sætter gerne en sport i at overbevise Windows brugere om at Amiga'en er sej. Jeg selv var under så meget påvirkning fra deres propaganda at jeg var i fare for at hoppe med på deres eufori.

Konklusion: Det var en fantastisk oplevelse at deltage i dette party og møde disse euforiske Amiga freaks. Hvis alle Amiga ejere er som disse kan vi få svært ved at bevare vores monopol stilling i fremtiden. Omend FUP ikke direkte udrydder Pc'ere må de ses som en konkret trussel. Det kan ikke lade sig gøre at være så glad for en computer!FUP og Sumpen pointerer selvfølgelig at de var glade for at have så mange mennesker på besøg, det var en fornøjelse, vi ser frem til at se jer igen til næste party :)

Og jo, vi ELSKER vore Amiga'er!

Pede^FUP og Argh^SMP

Home