FUP 5 YEAR ANNIVERSARY PARTY RAPPORT


Der var engang et FUP party...
Dvs, dem er der jo regelmæssigt nogen af, men det her fandt sted for faktisk et pænt stykke tid siden. Det der ikke var så godt var jo at der ikke var nogen der havde skrevet om det.

Martin's Amiga
Der er den igen... men nu ligger den ned!
Der var nogen der havde taget billeder. Der var også en der havde lagt billederne på nettet. Men der var ikke nogen der havde skrevet en party rapport, ensige nogen der havde opdateret FUPs website og fjernet den oprindelige invitation til dette party.

Det var alt sammen noget der ikke var så godt, så det var nu nogens tur til at gøre noget ved det.

Det var lokalerne i Hørsholm der lagde deres glimrende tag til. Disse lokaler er jo gammelkendte lokaler i FUP sammenhænge så der var ingen tvivl om at det ville gå hen og blive godt. Vi startede selvsagt fredag middag og allerede i løbet af ganske få timer var der fyldt op.

Amiga'er
Hvorfor nøjed med ét bord, når man kan fylde to?
ADSL opkobling
Den er god nok - der er en ledning et sted...
Man havde en lille overraskelse i baghånden til dette party, da Pede jo bor tæt ved kunne man jo hænge en tøjsnor op fra lejligheden til selskabslokalerne. Tøjsnoren kunne man f.eks bruge til moderne kommunikation såsom en telefonlinje med dertil hørende ADSL.
Som sagt, så gjort. Kim, Jens og Pede i fuld vigør med at hænge både tøjsnor og tlf. ledning op henover gården for at bringe FUP'erne på nettet. Igennem lejligheden og ud over altanen og et kontrolleret fald på vel omkring 25 meter blev der trukket alt ialt næsten 100 meter telefonledning.
Det var med sved på panden og spænding i maven at man studerede ADSL modem'et. SUCCES!
ADSL til FUP'erne.

Inden aften var der fyldt op med ikke mindre end 15 FUP'ere, næsten med HVER deres Amiga. Alle fik lov til at få del af den lille overraskelse som Thomas var mester for: BOING LAGKAGER!
Det bragte lykke og inden længe, ja der gik vel næppe 10 min, var 2 store lagkager forduftet som dug for solen. Det var ligefør at der ikke var nok til alle, men kageskæreren var både hård og retfærdig så alle fik.

Gruppebillede
Appelsiiiiiiin...
Lagkager...
Mmmmmmm.... lagkage!
Med netværket på plads og bespisning af de glade gæster manglede man kun underholdningen. Traditionen tro kunne der præsenteres surround og storskærm i det tilstødende lokale. Ikke så lidt drøn der var på det digitale anlæg med både DVD og Laserdisc show samt naturligvis en dertil indrettet Amiga 4000 der kunne underholde på enhver tænkelig måde.

Fredag og lørdag gik med mange forskellige ting. Martins A4000T gjorde knuder som sædvanlig. Anders fremviste gigakøl til PPC'en og Jens fik modificeret tower. Alt sammen i dagens dont til et FUP party, ingen opgave er for stor, ingen trivialitet er for lille.

Køling!
Stor, større, størst!
MasterBlaster
Konzentratione!
Lørdag aften bragte MasterBlaster turnering. Intens kamp i de indledende runder, og intet resultat var sikkert før den endelige finale. Det var Thomas Andersen aka Fido^SMP der løb med det gyldne joystick.


Søndagen bragte den længe ventede premiere på StarTrek-Enterprise. FUP kunne stolt fremvise pilotafsnittet af den nye StarTrek TV serie der fortæller om det første Enterprise rumskib. Alt andet lå stille hen imens.

Man kan rolig konkludere at weekenden var en glimrende omgang råhygge af allerbedste Amiga karat.FUP takker for god ro og orden og vi glæder os til næste gang!


Home