Hvad er FUP?


FUP er en forening for seriøse danske Amiga ejere der ved hvad de har, ved hvad de kan kræve af det, og ved at Amiga'en er den bedste til at gøre det.
FUP blev startet af Thomas Graff Thøger og Peter Jensen i 1996 i desperation over den umiddelbare situation for Amiga'en på dette tidspunkt. Siden har FUP udviklet sig til at omfatte medlemmer fra både FidoNet, Internet, samt folk fra det ganske danske land, og håber at vi formår at være med til at skabe en fremtid for Amiga'en. Ikke blot som det den er nu, men som en fremtidig PowerAmiga, der naturligvis kan sparke røv til Mikroblød/Wintel monopolet.

På trods af vores navn, Foreningen til Udryddelse af Pc'ere, er vi ikke en græsrodsbevægelse, som ligefrem smadrer Pc'ere, spytter på dem, eller for den sags skyld ikke ved noget om dem. I stedet forsøger vi på civiliseret vis at udbrede viden om Amiga'en, dens forcer, dens brug og ikke mindst dens loyale brugerskare.

Hvis du er enig med os i vores synspunkter er du naturligvis velkommen til at kontakte os via E-Mail, snail-mail eller hvad du ellers kan finde på. Vi optager naturligvis også nye medlemmer. Du kan ansøge om optagelse her på hjemmesiden, eller via direkte kontakt.
Skulle du være uenig med os er du naturligvis velkommen til at kontakte os alligevel.


MVH. Bestyrelsen for FUP - Foreningen til Udryddelse af Pc'ere.

Sidst opdateret: 14/01-2004